Opiskelijan opas on ladattavissa myös e-kirjana

Oriveden lukion Opiskelijan opas on ladattavissa myös e-kirjana. Kirjaa voi lukea esim. iPadissa iBooksin avulla ja se avautuu myös Androidilla esim. Play-kirjoissa. Linkin takaa löytyvä tiedosto pitää ladata ja avata iPadilla iBooksissa (avaa sovelluksessa).

Syksyn 2015 ylioppilaskirjoituksiin ilmoittaudutaan 25.5. mennessä ensikertalaiset ja 5.6 mennessä jo kirjoituksiin osallistuneet esim. hajauttajat ja kokeen uusijat. Kirjoituksiin voivat koulun kirjoilla olevat ilmoittautua WILMAN kautta, kohdassa Lomakkeet, Ilmoittautuminen ylioppilaskirjoituksiin. TULOSTA ilmoittautumisesi ja tuo paperi allekirjoitettuna toimistoon. Lomakkeen voit tarvittaessa tulostaa myös toimistossa.

Koulun kotisivulla on myös lomake, jonka voit täyttää, tulostaa ja toimittaa lukion toimistoon allekirjoitettuna. Ilmoitustaululle tulee myös ilmoittautumislomakkeita.

SUOSITELLAAN ILMOITTAUTUMISTA WILMAN KAUTTA

Oriveden lukiolla on käytössä Wilma-ohjelmisto, mm. poissaoloselvitykset tehdään Wilmassa. Wilmaan pääsee kirjautumaan tästä.

OPISKELIBLOGI

Oriveden lukion opiskelijablogi on avattu. Blogi löytyy täältä orivedenlukio.wordpress.com.

Ilmoittaudu blogin kirjoittajaksi Tiina Sarisalmelle (tiina.sarisalmi@orivesi.fi).

Voit julkaista siellä videoita, valokuvia, kirjoituksia eri asioista, runoja, maalauksia, sarjakuvia jne. Voit kommentoida kavereittesi juttuja ja jakaa niitä Googlessa tai Facebookissa.

Tervetuloa bloggailemaan.

ORIVEDEN LUKION KANNATUSYHDISTYS

Oriveden lukion kannatusyhdistys perustettiin 8.3.2012.

Kannatusyhdistyksen tarkoituksena on tukea Oriveden lukion kansainvälistä toimintaa mm. hankkimalla varoja opiskelijavaihdon kulujen kattamiseksi.

Jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat seuraavat henkilöt:

Tarmo Vuorinen puheenjohtaja
Timo Hirvelä varapuheenjohtaja