Nämä ovat Oriveden lukion vanhat kotisivut, joita ei enää päivitetä 1.3.2015 lähtien

Oriveden kaupungin lukio jatkaa Oriveden Opiston kirjoittajalukion toimintaa

Uudet kotisivut löytyvät täältä: Oriveden lukio

Opintie 1, 35300 ORIVESI (klikkaamalla osoitetta näet lukion sijainnin kartalla)
puh. 040-1339129 fax 334 1020
sähköposti: oriveden.lukio(at)orivesi.fi
rehtori Simo Sinervo

Oriveden lukio antaa opiskelijoille laajan ja syvällisen yleissivistyksen jatko-opintoja ja elämää varten.

Koulun tavoitteena on tukea jokaisen oppilaan yksilöllistä kasvua, edistää tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta sekä toimia turvallisena kasvuympäristönä ja kiinteässä vuorovaikutuksessa ympäröivän yhteisön kanssa.

Oriveden lukio on oppilaita ylioppilastutkintoon valmistava yleislukio. Koulu palvelee opiskelijaa yksilönä ja tukee hänen pyrkimyksiään tarjoamalla haastavia opintokokonaisuuksia eri aloilta. Jos oman koulun resurssit eivät riitä, yhteistyö muiden oppilaitosten kanssa mahdollistaa yksilöllistenkin opiskelutavoitteiden toteuttamisen.

Oriveden lukiossa on käytössä Wilma-ohjelmisto. Mm. poissaoloselvitykset tehdään Wilmassa. Wilmaan pääsee kirjautumaan tästä.

Oriveden lukion Opiskelijan opas on ladattavissa myös e-kirjana. Kirjaa voi lukea esim. iPadissa iBooksin avulla ja se avautuu myös Androidilla esim. Play-kirjoissa. Linkin takaa löytyvä tiedosto pitää ladata ja avata iPadilla iBooksissa (avaa sovelluksessa).

Oriveden lukion Kiina-hanke