Vieraita Saksasta syksyllä 2012

Oriveden lukio sai vieraakseen joukon Gymnasium am Turmhof -koulun opiskelijoita 31.8.2012 opettajansa Hartmut Melenkin johdolla. Viikon kestäneen Suomen vierailun aikana tutustuttiin Oriveden ja Tampereen nähtävyyksiin sekä osallistuttiin Reikäreuna-festivaaliin. Vapaa-aikanaan saksalais- ja suomalaisopiskelijat viettivät laatuaikaa mm. mökkeillen ja saunoen. Lähtöpäivänä 7.9.2012 tunnelmat olivat onnistuneen vaihdon jälkeen haikeat./p>

Lukion 1. vuosikurssi ryhmittäytyi

Maanantai-iltapäivänä 20.8. lukion 1. vuosikurssi ryhmittäytyi Haukkaniemessä. Lukiotulokkaat, tutorit ja ryhmänohjaajat nautimme aurinkoisesta säästä leikkien, pelaillen ja jutellen. Fyysistä ravintoa saimme paistamalla makkaraa sekä lättyjä.

Oriveden lukion vuoden 1982 ylioppilaat vierailulla

Joukko Oriveden lukion vuoden 1982 ylioppilaita aloitti 30-vuotisluokkakokouksensa vieton 18.8.2012 kouluravintola Linjakkaassa. 80 ylioppilaasta paikalle saapui n. 45 sekä 3 A:n ja 3 b:n luokanvalvojat Taisto Virtanen ja Mirja Silén. Kahvituksesta huolehtivat Oriveden lukion 2. vuosikurssin saksanlukijat. Kahvittelun jälkeen osallistujat tutustuivat koulukeskuksen tiloihin.