Terveydenhoitaja Tuija Koivisto on koululla arkipäivisin. Terveydenhoitajan avovastaanotto on Ma-Pe klo 10.00-11.00. Poikkeuksia näissä ajoissa saattaa olla, joten tarkista viikkokohtainen paikallaolo ilmoitustaululta tai terveydenhoitajan huoneen ovesta. Muina aikoina toimitaan ajanvarauksella. Ajan voi varata puhelimitse, sähköpostitse, Wilmalla tai käymällä avovastaanotolla. Terveydenhoitajan tavoittaa puhelimella 050-4307934 sekä sähköpostilla tuija.koivisto(at)tampere.fi.

Koululääkäri on tavattavissa koululla erillisen sopimuksen mukaan. Lääkärille voit varata ajan terveydenhoitajalta.

Terveydenhuolto-ohje lukiolaisille on ladattavissa tästä.

Tapaturmavakuutus

Oriveden kaupungilla on tapaturmavakuutus, joka on voimassa koulupäivinä ja muulloinkin kaupungin järjestämissä tilaisuuksissa, samoin Juupajoen kunnalla. Längelmäen kunnalla on myös lukion oppilaita koskeva ryhmätapaturmavakuutus. Suosittelemme kattavamman vakuutusturvan hankkimista.